ANDROID APP

VetemTech është app zyrtar i sitit www.vetemtech.com. Ky sitë është i dedikuar 100% teknologjisë më të fundit dhe ju mban gjithmon të informuar me risitë, shpikjet, ndryshimet apo çdo gjë tjetër që vjen nga Korporatat gjigande dhe inovatore të teknologjisë si Apple, Samsung, Google, LG etj.

Avantazhet e përdorimit të këtij aplikacioni janë se ju do të informoheni në kohë reale për lajmin me të fundit nga ky sitë dhe mbi të gjitha jeni po ju që vendosni se kur dëshironi të updatoheni me këto lajme.

Feature graphic app vetemtech

SHKARKO TANI!