Motorola do të përditësojë me sistemin Android 6.0 Marshmallow keto pajisje:

Google do të prezantojë zyrtarisht sistemin e ri operativ Android 6.0 Marshmallow javën e ardhshme. Motorola, ndërkohë, ka publikuar listën e pajisjeve që do të përditësohen me kete sistem.

Këto janë pajisjet:

  • 2015 Moto X Pure Edition (gjenerata e tretë)
  • 2015 Moto X Style(gjenerata e tretë)
  • 2015 Moto X Play
  • 2015 Moto G (gjenerata e tretë)
  • 2014 Moto X Pure Edition në SHBA (gjenerata e dytë)
  • 2014 Moto Xnë Amerikën Latine, Evropë dhe Azi (gjenerata e dytë)
  • 2014 Moto Gdhe Moto G me 4G LTE (gjenerata e dytë)
  • DROID Turbo
  • 2014 Moto MAXX
  • 2014 Moto Turbo