Windows 10 Pro do të kushtojë 279 € për ata që nuk do të azhurnohen falas

Windows 10, siç u tha, do të shpërndahet falas për vitin e parë nga data e lëshimit (29 korrik) për përdoruesit të cilët kanë një liçencë të vlefshme të Windows 7 / 8.1 dhe përdoruesit e Windows Insider që do të mbeten pjesë e programit. Ata që nuk bëjnë pjesë në këto kategori duhet të paguajnë një çmim të ndryshëm në varësi të versionit që do të përdorin.

135 € për versionin Windows Home dhe 279 Euro për versionin Pro, çmimi është konfirmuar sot nga Microsoft. Versioni FPP (Full Package Product) i Windows 10 Professional është shfaqur tashmë në Amazon Francë me të njëjtën shifër (shih KETU) e planifikuar për 1 shtator. Versioni që do të shkarkohet në internet do të jetë në dispozicion nga 29 korriku.

Duke pasur parasysh se kalimi nga Windows 7 Professional dhe Windows 8.1 Pro në Windows 10 Pro është falas, blerja e kësaj liçense do të jetë më shumë për përdoruesit e Windows XP dhe Vista për të pasur një mundësi të mirë për të kaluar në version e ri të sistemit operativ Windows.

windows 10 amazon