FIFA 16: EA Sports shpall kërkesat minimale për PC

Versionin për PC i FIFA 16 do të jetë në dispozicion për blerje nga 22 shtatori. EA Sports ka publikuar në faqen zyrtare ato që janë kërkesat minimale për të bërë që të funksionojë ndeshja.

Kërkesat janë si më poshtë:

 • Sistem operativ Windows 7/8/8.1 – 64 bit
 • Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
 • 4 GB RAM
 • 15 GB hapësirë të lirë në HD
 • ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
 • DirectX 11.0

EA Sports ka publikuar gjithashtu specifikat e rekomanduara:

 • Windows 8/8.1/10 – 64 bit
 • Intel i5-2550K CPU @ 3.4GHz
 • 8 GB RAM
 • 15 GB hapësirë të lirë HD
 • ATI Radeon HD 6870 dhe NVIDIA GTX 460
 • DirectX 11.0