Tekken 7 : imazhe të reja për Jin Kazama, Devil Jin dhe Josie | fotogaleri

Disa ditë më parë, gjatë një livestream-i të organizuar për të festuar 20 vjetorin e ekskluzivitetit, drejtori dhe producenti Katsuhiro Harada kishte njoftuar zyrtarisht tre karaktere të reja në listën e të shumëpriturit Tekken 7.

Sot, menaxherët në Namco Bandai kanë vendosur të lirojnë një seri imazhesh të dedikuara për luftëtarët e rinj, Jin Kazama, Devil Jin dhe Josie Rizal.

Për fat të keq, deri më sot nuk është bërë ende me dije, në qoftë se Tekken 7 do të mbërrijë në Europë. Kapitulli i ri i saga do të vazhdojë të jetë i destinuar për konsolët e gjeneratës së re, prandaj lojtarët, pronarë të PlayStation 4 dhe Xbox One do të mund të përpiqen edhe një herë të bëhen The King of Iron Fist Tournament.