WordPress 4.1 është tashmë në dispozicion | Këto janë të gjitha risitë

Të gjithë menaxhuesit e çdo websiti WordPress tani do të shohin lartë në të djathtë një shkrim që paralajmëron ata për disponueshmërinë e një update, ose WordPress 4.1.

Në mesin e ndryshimeve gjejmë një temë të re të quajtur Twenty Fifteen, dhe një mjet të ri për të shkruar pa asnjë lloj shpërqëndrimi. Tema e re ofron pastrimin për lexuesit dhe një font të përshtatshëm për çdo lloj rezolucioni, në desktop apo në celular (tableta dhe smartphone).

tema-wordpress-4.1

WordPress tani është përkthyer në mbi 40 gjuhë dhe shkëmbimi i videove të ngarkuara në Vine bëhet më i thjeshtë. Për të gjitha “inovacionet e tjera teknike” ju lutem vizitoni faqen zyrtare që gjeni këtu.

shkrimi wordpress-4.1