Flyhunter Origins: lojë e re në dispozicion në Play Store

Flyhunter Origins është një lojë e re sbarkuar disa orë më parë në Play Store. Protagonist është Zak, një alien i paaftë i cili punon si pastruese në një anije kozmike. Aspirata e tij është që të bëhet një “Flyhunter”. Zak është një “Zursk”, një nga tre racat e alienve të Burgarol 3 dhe punon në bordin e “The Frog”, anija e ekuipazhit legjendar Flyhunter, që gjithashtu ëndrron aventurat.

Komploti zhvillohet rreth planetit tonë në një të ardhme të largët. Ndërkohë që heronjtë Flyhunter pushojnë, ngarkesa e insekteve ekzotike transportohet në mënyrë të misterishme në hapësirë dhe përfundon në Tokë. Natyrisht i vetmi në gjendje për të ndërhyrë është i ngathti Zak.

Do t’ja dalë ky hero i rastësishëm të lëshojë fshesën dhe të kthehet në një Flyhunter të vërtetë? Ju duhet t’a ndihmoni atë…