Firefox 32, opsionet do të shfaqen në një skedë të vetme

Në Firefox 32, opsionet e shfletuesit tuaj do të shfaqet në një skedë të vetme duke parandaluar hapjen e një dritare të mbivendosur, siç është rasti i tanishëm.

Në versionet më të reja të Firefox, ju mund të shikoni cilësimet në një skedë të re, duke ndryshuar një parametër ose duke shtypur një varg të veçantë në shiritin e adresave. Duke filluar me Firefox 32, shanset që ti kemi të gjitha opsionet në një skedë do të jenë të aktivizuara nga default. Mozilla ka ndryshuar edhe pamjen për të lejuar zooming dhe scrolling vertikalisht, pikërisht në të njëjtën mënyrë si një webfaqe.